Finale 'Wie is de Mol?' niet meer exclusief voor bioscoopketens

Finale 'Wie is de Mol?' in de bioscoop

ZUTPHEN - De finale van 'Wie is de Mol?' is eerder uitgezonden geweest in de Nederlandse bioscopen. Destijds waren er exclusieve afspraken gemaakt met een bioscoopketen. Maar door het grote succes van deze uitzending is de finale dit jaar voor alle bioscopen beschikbaar. Daarom is deze ook te zien bij Cinemajestic in Zutphen.

Spanning en sensatie op televisie bij 'Wie is de Mol?' Iedere week wachten tot de volgende uitzending en zien welke uitdagingen er nu voorbij komen. Voor wie dit programma nog niet kent, het draait om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De winnaar krijgt de pot. En wat is er nu leuker dan de finale van jouw favoriete programma in de bioscoop te zien? Een entreekaart kost 7,50 euro per persoon inclusief een gratis kleine popcorn en frisdrank.
De finale wordt op zaterdag 14 maart uitgezonden om 20.30 uur. De uitzending vindt plaats in de filmzaal van Cinemajestic.