Over de levenswijze van de Amish

WARNSVELD - Donderdag 19 maart komt mevrouw Laura Strating bij de dames van Christelijke vrouwenvereniging Triangel een lezing houden over de levenswijze van de Amish, een bijzondere bevolkingsgroep in de Verenigde Staten. Aanvang 19.45 uur in de Triangel in Leesten. Het belooft een boeiende avond te worden. Dames die belangstelling hebben voor de vereniging, zijn van harte welkom om een avond te komen luisteren.


Vrouwen van Nu showen mode

WARNSVELD - Op maandagavond 9 maart gaat Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld naar de modeshow bij damesmodezaak Ter Horst van Geel aan de Beukerstraat 35 te Zutphen. Aanvang 19.30 uur, winkel open 19.00 uur. De dames worden verwelkomd met koffie/thee met wat lekkers. Acht dames van de vereniging zullen dan kleding uit de nieuwe zomercollectie showen. Wie gebracht wordt, kan voor de winkel uitstappen, maar wie met eigen auto komt, kan gratis parkeren op de in de buurt zijnde parkeerplaatsen.


Zingen met Hart en Ziel

ZUTPHEN - Op vrijdag 13 maart is er weer Zingen met Hart en Ziel in 't Pakhuys, Berkelkade 15 in Zutphen. Van 20.00 tot 22.00 uur kan iedereen weer naar hartelust mantra's meezingen. Entree is een vrijwillige donatie.

Mantra's zijn eenvoudige liederen die vaak worden herhaald. Hierdoor lukt het iedereen om mee te zingen. Elk lied heeft een eigen trilling. Tussen het zingen door zijn we stil om de resonantie van het het lied na te voelen. De inloop is vanaf 19.45 uur. Opgave is wenselijk i.v.m. het klaarzetten van de stoelen: develuwsestembevrijders@gmail.com


High tea op het Bornhof

ZUTPHEN - Kom genieten van een heerlijke high tea op het Bornhof, Hobbemakade 246 in Zutphen, op vrijdag 13 maart. Aanvang 12.30 uur.

Allerlei lekkernijen worden aangeboden zoals: soep, diverse soorten belegde broodjes, warme en koude hartige snacks, muffins, arretjescake, appelflapje, bowl en onbeperkt koffie en thee. De kosten zijn 7,80 euro per persoon.
Aanmelden kan tot en met woensdag 11 maart 12.00 uur. Verdere informatie bij het Team Activiteiten & Welzijn Bornhof, 06-53675398. Het kantoor aan de Hobbemakade 246 is open op maandagmiddag 13.00-16.00 uur en woensdagochtend van 9.30-12.00 uur.


Open Podium

ZUTPHEN - Muzikanten, zangers, zangeressen en andere podiumkunstenaars uit Zutphen en omgeving kunnen zich aanmelden voor het open podium van Zutphen Bloeit Open op 15 maart.

Het afgelopen seizoen hebben diverse talentvolle mensen van de gelegenheid gebruik gemaakt. Er waren vooral muzikanten en singer songwriters maar ook koren en musicalgroepen die de uitdaging aangingen. Tevens waren er schoolbandjes, breakdancers, dichters en vertellers. Ervaren en minder ervaren mensen die één ding gemeen hebben, namelijk de passie om hun kunstzinnige expressie te brengen voor publiek. ZBO is een verrassend programma met mensen die iets te vertellen hebben op cultureel gebied.

Doe mee en laat je zien en horen bij Zutphen Bloeit Open. Jong en oud kan zich aanmelden via email: fttp@planet.nl. Aanvang om 14.30 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.