Recreanten turnwedstrijd in Warnsveld

WARNSVELD - Op 15 februari werd de jaarlijkse turnwedstrijd gehouden in de Kei in Warnsveld voor meisjes die niet in de divisiewedstrijden van de KNGU meedoen. Voor SZG deden 25 meisjes verdeeld over 3 wedstrijden mee.

In wedstrijd 1 begonnen we in de categorie pupil 1-X oefenstof. Hier lieten Myrthe, Jitske, Phylissia, Aylena en Hÿlya zien waarvoor ze de afgelopen weken getraind hadden. Hülya mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen.
In dezelfde wedstrijd streden ook de Pupillen 2-X oefenstof voor een medaille. Anna, Laula, Sofie, Isabel, Fleur en Kiki deden goed hun best. Uiteindelijk kreeg Fleur de zilveren medaille omgehangen, en Kiki de bronzen medaille.

In wedstrijd 2 had de vereniging twee groepjes in dezelfde baan in de categorie instap-X, Lana, Eliza, Sara, Dax, Jasmijn, Maartje, Esmee, Liora, Kelsey, Julie, Floor en Valerie. In deze categorie deden 35 meisjes mee, dus de kans dat je op het podium komt is niet zo groot. Toch is het Floor gelukt om de bronzen medaille te verdienen.

In wedstrijd 3 deed alleen Helin mee in de categorie jeugd-keuze. Ook zij heeft haar uiterste best gedaan. Helaas zonder podiumplek.