Repair Café Warnsveld

WARNSVELD - Zaken laten repareren, maar ook zelf dingen leren repareren. Op 11 februari is het Repair Café Warnsveld weer geopend. Locatie is 't Warnshuus (ingang parkeerplaatszijde) en de tijd tussen 19.00 en 21.00 uur. Men kan er terecht met textiel, apparaten, meubels, huisraad en speelgoed.

Repareren mag weer gewoon worden in plaats van gewoon weggooien, vinden de mensen achter het Repair Café, en reparatiekennis overdragen en delen is daarbij van grote waarde. Dus mensen kunnen zaken laten repareren, maar ook zelf leren door te kijken en te vragen. De tijd en inzet van de reparateurs is gratis en ze zijn blij met elke vrijwillige bijdrage voor het in stand houden van het gereedschap. Wie wil weten of zijn item door het Repair Café te repareren is, kan contact opnemen via marionvanarragon@gmail.com.


Ledenbijeenkomst

WARNSVELD - Vrouwen van Nu Afd. Warnsveld houdt op maandagavond 10 februari haar maandelijkse verenigingsavond (alleen voor leden) in 't Nut. Aanvang 19:30 uur. De avond begint met de jaarvergadering, daarna een bespreking over het werk van slachtofferhulp.