Accordeons op het Bornhof

ZUTPHEN - Accordeonvereniging Amady geeft een optreden op het Bornhof aan de Hobbemakade 246 te Zutphen. Het optreden is zondagmiddag 9 februari om 14.00 uur. De entree bedraagt 3 euro en dat is inclusief drinken. Voor meer informatie kan men contact opnemen met het Team Activiteiten & Welzijn Bornhof op telefoonnummer 06-53675398. De vereniging staat onder leiding van dirigent Jeroen Gulikers en bestaat uit ongeveer twintig leden, verdeeld over twee orkesten. Het repertoire varieert van pop tot klassiek.


Koor zoekt stemmen

BRUMMEN - Het zangkoor Het Nieuwe Koor bestaat uit een dirigente en een twintigtal koorleden, onderverdeeld in sopranen, tenoren, alten en bassen. Daar kunnen nog best mensen bij. Het repertoire bestaat voornamelijk uit spirituele liederen uit meerdere tradities, culturen en talen. De repetities zijn op vrijdagmorgen van 9.45 tot 11.00 uur in Brummen. Mensen die zich willen aanmelden, kunnen vrijblijvend een of twee keer meezingen. Voor informatie en aanmelding, mail: afbraat@gmail.com.


Bijeenkomst donorregister afgelast

ZUTPHEN - De avond in Graafschap Bibliotheek Zutphen over donorregistratie, die gepland stond op woensdagavond 12 februari en, is afgelast.