Inschrijven Academie Zutphen

ZUTPHEN - Heb je een goed idee of een startend initiatief, schrijf je dan in bij Academie Zutphen. Aanmelden kan tot 1 maart.

Academie Zutphen is er voor ondernemende mensen. Het loopt van maart tot en met juni 2020. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een idee waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In acht bijeenkomsten ga je met een groep van zes tot acht mensen je eigen initiatief uitwerken tot een zelfstandig project of een eigen onderneming. Charlotte Kuijper van SamenInc. en Jaap Nieuwmeijer van Stadsonderneming Zutphen begeleiden de groep. Enkele Zutphense ondernemers brengen als gastsprekers inspiratie en kennis in. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk.

Voorgaande edities
Deelnemers aan de vorige edities kijken met voldoening terug. Ingrid te Brake startte met 'De Verborgen Tuin' als natuurcoach voor vrouwen: "Academie Zutphen vond ik zó stimulerend. Je spreekt je dromen uit en maakt ze concreet. Zo kom je erachter wat nodig is". Ludewien Zweerus begon onder de naam 'Kunst en Meer' met culturele uitjes voor minima: "Academie Zutphen hielp me met de doorontwikkeling van mijn plannen en met de fondsenwerving". Brusley Mpofu werkte zijn ideeën voor bedrijfsuitjes verder uit: "Academie Zutphen geeft je het gevoel dat het écht kan. Heel inspirerend. Je gaat er zelf in geloven". Alle ervaringen van oud-deelnemers vind je op www.stadsondernemingzutphen.nl.

Voor meer informatie en kennismaking bel je met Charlotte Kuijper 06 412 485 70 of meld je aan via jaap@stadsonderneming zutphen.nl. Na je aanmelding volgt een intakegesprek. Ook op de website is meer informatie te vinden.


stadsonderneming zutphen.nl