Deel mee in de Roparun prijs

ZUTPHEN - Zutphen is verkozen tot de derde leukste Roparunnerstad op de route van Hamburg naar Rotterdam. Nadat de gemeente Zutphen 4 jaar achter elkaar de eerste prijs won voor de beste doorkomststad, viel Zutphen ook in 2019 in de prijzen. Dankzij de organisatie van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen en de vele vrijwilligers won Zutphen 12.500 euro aan prijzengeld. Dit geld gaat naar organisaties en initiatieven die ondersteuning bieden aan mensen met kanker in hun laatste levensfase. Maar naar welke organisaties?

Heeft u of uw organisatie een idee voor een activiteit voor deze doelgroep en wilt u in aanmerking komen voor een deel van het prijzengeld? Stuur vóór 1 maart 2020 uw aanvraag (omschrijving van de activiteit met een begroting) dan naar info@zutphen.nl, onder vermelding van 'Roparun'. De aanvragen voor het prijzengeld kunnen variëren van een onvergetelijke dag organiseren voor kankerpatiënten tot aanschaf van hulpmiddelen.

Met dank aan de lopers
Tijdens het Pinksterweekend (8 – 10 juni 2019) hebben teams, in estafette, de route van Hamburg en Parijs naar Rotterdam gelopen voor goede doelen. De deelnemers mochten stemmen op steden die volgens hen de leukste en gezelligste doorkomst hebben georganiseerd. Aan de verkiezing tot Roparunnerstad is een geldbedrag gekoppeld. Zutphen heeft hiermee, dankzij de organisatie van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen en de vele vrijwilligers, 12.500 euro gewonnen. Meer informatie via de www.roparun.nl.