Praat mee over de toekomst van de Hanzehof

ZUTPHEN - Op woensdagavond 22 januari organiseert de fractie van de VVD Zutphen een avond over de toekomst van de Hanzehof. Naast de VVD fractie zijn Johan Boonekamp (interimdirecteur Hanzehof) en Lisette Lagerweij (directeur Muzehof) aanwezig. Naast VVD-leden zijn ook andere geïnteresseerden welkom.

De toekomst van de Hanzehof (inclusief de Buitensociëteit) is een thema dat de gemoederen bezighoudt. Hoe past de Hanzehof in de context van Zutphen? Hoe verhoudt de Hanzehof zich ten opzichte van andere partijen in Zutphen die zich met kunst & cultuur bezig houden? Is de Hanzehof belangrijk voor Zutphen? Welke rol kan de Hanzehof in Zutphen vervullen? Kan de Hanzehof Zutphen versterken en zo ja op welke manier? Wat is de positie van de Hanzehof ten opzichte van andere theaters in de omgeving van Zutphen? Kortom: wat is er nodig om de Hanzehof te verankeren in de Zutphense samenleving en tot een succes te maken. Alhoewel de VVD-fractie heeft gekozen voor scenario A (het meest uitgebreide scenario waarbij zowel de Buitensociëteit als de Hanzehof gerenoveerd/verbouwd worden) staat zij open voor opvattingen en ideeën uit de Zutphense samenleving. Tijdens de avond is er volop gelegenheid vragen te stellen en om in debat te gaan met de aanwezige fractie waaronder woordvoerder Marieke Schriks.

Locatie en tijd
De avond vindt plaats in het Pakhuis aan de Noorderhavenstraat 49 in Zutphen (schuin tegenover de parkeergarage achter het NS station). Ontvangst met koffie vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19.30 en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. Daarna is er gelegenheid om na te praten. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan door een mail te sturen naar vvdzutphen@gmail.com.