Start digitale werkplaats in de Bibliotheek

ZUTPHEN - Alvast een goed voornemen voor 2020: Graafschap bibliotheken start met de digitale werkplaats in de Bibliotheek Zutphen. Vanaf dinsdag 14 januari zijn belangstellenden van harte welkom van 11.00 tot 13.00 uur aan de computertafel op de eerste verdieping.

Gestart wordt met een workshop over digitale veiligheid. Hoe herken je phishing, hoe maak je een veilig wachtwoord en hoe bewaak je je privacy op het web? Deelname aan deze workshop is gratis, wel graag van te voren opgeven of je komt.

Elke week, op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur, is het in de bibliotheek Zutphen mogelijk om aan de slag te gaan met je eigen laptop, tablet, telefoon, internet, et cetera. De werkplaats is bedoeld om van elkaar te leren en met elkaar op te trekken. Heb je een vraag waar je samen niet uit komt dan kun je de vakkundige vrijwilligers om hulp vragen. Koffie en thee staan klaar. Elke maand wordt tijdens de digitale werkplaats een workshop aangeboden over een actueel onderwerp. Denk daarbij aan de belastingaangifte, reisplanner, digitaal nalaten, digitale toepassingen die met gezondheid te maken hebben.
Voor meer informatie of aanmelding voor de workshop kun je contact opnemen met Dianne Oldenkamp, tel. 0575-512926.