Ook dit jaar worden weer overvolle kerkzalen verwacht. Foto: PR
Ook dit jaar worden weer overvolle kerkzalen verwacht. Foto: PR Foto:

Vredesconcert Eefde

EEFDE - Op de eerste zondag van het nieuwe jaar zal Projektkoor VoQ uit Zutphen bij wijze van nieuwjaarswens wederom haar Concert voor de Wereldvrede ten gehore brengen.

Onder leiding van Maria van den Ham zullen aanstaande 5 januari 2020 in de Ontmoetingskerk in Eefde vredesliederen klinken uit alle tradities en alle delen van de wereld. De pianobegeleiding is in handen van Jan Jaap Nuiver en solistische medewerking zal worden verleend door violiste Symone Boerstoel. Het concert begint om 15.30 uur, duurt een klein uur en is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De kerkzaal is open vanaf 15.00 uur.

Projektkoor VoQ heeft de afgelopen jaren met haar Vredesconcerten steeds indrukwekkende en professionele visitekaartjes afgegeven. De belangstelling is elk jaar weer zo groot dat bezoekers die vlak voor aanvang arriveerden het concert hebben moeten staan. Ook dit jaar worden weer overvolle kerkzalen verwacht, daarom wordt aangeraden om op tijd aanwezig te zijn.