Opgesloten in een pyramide

ZUTPHEN - Donderdag 16 januari geeft Peter Toonen een lezing over zijn boek 'Opgesloten in een pyramide'. Dit vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Bovenkamer in de Kaardebol, Harenbergweg 1, in Zutphen.

In deze lezing naar aanleiding van zijn nieuwe boek, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd), bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op den duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden, met als doel het volk onder de duim te houden.

Peters' laatste boek is de weerslag van een zeer gedegen en goed onderbouwd onderzoek. In zijn lezingen wil hij – doorspekt met humor – vooral ook zijn persoonlijke verhaal vertellen over de totstandkoming van het boek: zijn confrontatie tijdens het schrijven ervan met de matrixkrachten om hem heen en in hem zelf, en hoe hij hieruit geraakt is. Hij zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Naast zijn grote feitenkennis put hij daarbij ook uit zijn ervaringen als coach en docent en uit zijn leven dat verder reikt dan de dagelijkse 'realiteit'.

Kosten 15 euro. Aanmelden via Jan Baur per mail. De Bovenkamer is goed te bereiken vanaf station met o.v., lijn 80 en 84, en auto. Parkeerplaatsen zijn aanwezig en gratis. De locatie is rolstoelvriendelijk. Iedereen is van harte welkom.


jan.baur.141@gmail.com