Marly Aarnink met Infinity. Foto: eigen foto
Marly Aarnink met Infinity. Foto: eigen foto

Marly Gelders kampioen M1

WINTERSWIJK - Op 25 januari werden op diverse locaties de Gelderse kampioenschappen Indoor voor pony’s gehouden. Marly, Tessa en Yasmin reden met hun pony’s ijzersterke proeven en mogen zich kampioen en reserve kampioenen noemen. Zij hebben hiermee de tickets voor het NK op zak.

Marly Aarnink reed samen met pony Infinity in ring Bergharen naar een score van 66,583% en werd kampioen in de M1 cat D/E. Tessa Delger werd in ring Westervoort met pony Cindi reserve kampioen in de klasse Z1 cat. D/E met een percentage van 69,118. In ring Gorssel werd Yasmin Smalbraak met haar C pony Landsbury Blue Print reserve kampioen in de klasse B cat C. met een percentage van 71,500.        
Er werden ook andere wedstrijden gereden: Milou Onderdijk sprong op 22 januari in Saasveld met Undercover XL & Just do it in de klasse L. Ze werd eerste en derde. Chelsea Hogeslag reed in Haaksbergen op 25 januari met J’Adore in de klasse L2 dressuur twee proeven en werd tweede en derde. Ook Mirjam ten Dolle kwam in Haaksbergen aan start. Zij reed op 26 januari met Feline twee proeven in de Z1 en won met 223 en 224,5 punten twee maal de tweede prijs. Dominique Tolsma sprong op 26 januari in Vragender in de klasse B met Dominent een mooi rondje en nam de vijfde prijs mee naar huis.