Daarom neem je stroom van ZutphenEnergie

ZUTPHEN - Duurzame energie, maar dan niet zoals je gewend bent. ZutphenEnergie vormt samen met meer dan 40 andere lokale energiecoöperaties het om | nieuwe energie collectief: Een non-profit organisatie, waarbij alle opbrengsten worden geïnvesteerd in nieuwe duurzame projecten en in het verlagen van de energietarieven, waardoor jij direct meeprofiteert.

Hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Doen we allemaal mee, dan wordt om | nieuwe energie de allergoedkoopste energieleverancier in de markt. Op die manier versnellen we de energietransitie en maken we duurzame energie betaalbaar voor iedereen! Hierdoor krijgen we al 5 jaar op rij het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu.

En die energie, die wordt gewoon opgewekt in jouw eigen omgeving, dankzij bijvoorbeeld Zonnedaken in Warken, Leesten en op het dak van de Vrije School. Hiermee hebben betrokken burgers uit Zutphen de regie in eigen handen genomen en lokale energie mogelijk gemaakt voor onze eigen regio. Zo kun je altijd even langsgaan en bekijken waar jouw energie vandaan komt: 100% groen, 100% lokaal, gewoon hier in Zutphen.

Ga mee om, kijk op www.samenom.nl/hierom