Oliebollen van Concordia Eefde

Oliebollen van Concordia Eefde

EEFDE - Op zaterdag 28 december komt Koninklijk Erkende Muziekvereniging Concordia in Eefde weer aan de deur met oliebollen en appelbeignets. Dit is sinds jaar en dag een vaste traditie. De bakkers van Echte Bakker van Asselt uit Vorden zullen wederom de oliebollen gaan bakken met hulp van de vrijwilligers van Concordia.

Vooraf kan een bestelling worden doorgebeld op 06-20333906 of via de website van concordia: www.concordiaeefde.nl besteld worden.

Op zaterdag 28 december kan de bestelling dan worden afgehaald bij Het Hart in Eefde tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Laten bezorgen is ook mogelijk. Voor bedrijven heeft de vereniging een speciale aanbieding.

Geld voor muziekonderwijs
De opbrengst van het venten en verkopen van oliebollen door de muziekvereniging geeft een belangrijke financiƫle impuls aan de muziekopleidingen. In 2020 start Concordia, in samenwerking met de basisscholen en collega muziekverenigingen in de gemeente Lochem, een nieuwe vorm van muziekonderwijs `meer muziek in de klas` Hiervoor willen we lesmateriaal en instrumenten aanschaffen.