Nieuwjaars- buffet voor ondernemers

ZUTPHEN - Drie ondernemersnetwerken uit Zutphen hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk nieuwjaarsbuffet voor ondernemers op donderdag 2 januari in Zutphen.

Ondernemerscafé Zutphen, Inspiratie Ontbijt Achterhoek en ZZP Zutphen nodigen alle ondernemers uit Zutphen en omgeving van harte uit om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden. Jan-Harmen de Goeijen van het Ondernemerscafé: "Ook ondernemers die niet zijn aangesloten bij een ondernemersnetwerk zijn van harte welkom! Een ideaal moment om op een laagdrempelige manier en in een ongedwongen sfeer andere ondernemers te ontmoeten. Wij geloven in de kracht van ontmoeten en verbinden. Het lijkt ons fantastisch als we met een grote groep ondernemers uit Zutphen en omgeving elkaar aan het begin van het nieuwe jaar ontmoeten en alle goeds wensen."

Het nieuwjaarsbuffet vindt plaats vanaf 18.00 uur bij Stadsbrouwerij Cambrinus aan de Houtmarkt in Zutphen. De kosten voor het buffet bedragen 15 euro per persoon (drankjes zijn voor eigen rekening). Betaling na afloop aan de kassa van Cambrinus. Aanmelden kan t/m 28 december via de website.


Eventbrite.nl