De strijkers die tijdens het Winterconcert optreden. Foto: Marije van den Berg
De strijkers die tijdens het Winterconcert optreden. Foto: Marije van den Berg

Muzehof Winterconcert voor

Stichting Spoenk

ZUTPHEN/GORSSEL - Muzehof Centrum voor de Kunsten houdt het jaarlijkse Winterconcert op dinsdag 17 december om 19.00 uur. Dit jaar kan men genieten van muziek en dans voor Stichting Spoenk. De ontvangst met warme drankjes en midwinterhoornklanken is in de Hervormde Kerk in Gorssel vanaf 18:30 u. Presentatie: Merel Hubatka.

Muziek & dans
Leerlingen en docenten van Muzehof, Dansschool More MoveZ en het Muzecollectief treden op, met speciale gast het Zutphen Zingt Werelds Koor. Te horen zijn allerlei sfeervolle muziekstukken in winters thema. Er zullen veel ensembles optreden, met muzikanten van alle leeftijden zoals de Big Band regio Zutphen/Lochem. Balletleerlingen van dansschool More MoveZ brengen een klassieke choreografie op het podium samen met solisten van de Talentenklas Muziek.

Stichting Spoenk
Kaarten kosten 5 euro en de opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: Stichting Spoenk. Deze Zutphense stichting zet zich in voor gezinnen met een gehandicapt of chronisch ziek kind. Spoenk regelt dat deze gezinnen ook mee kunnen doen aan activiteiten in hun omgeving.

Vanaf 18.30 kan het publiek al binnenlopen voor een ontvangst met warme drankjes & midwinterhoornklanken van de midwinterhoorngroep Lochem. Om 19.00 uur begint het concert. Kaartverkoop bij de receptie van Muzehof Zutphen, Coehoornsingel 1, en vlak voor aanvang in de kerk.