Ladies Circle Zutphen steunt goede doelen met filmavond

ZUTPHEN - Ladies Circle Zutphen zamelt ieder jaar geld in voor diverse maatschappelijke doelen. Dit jaar steunen de dames uit Zutphen, Warnsveld, Vorden en Lochem twee stichtingen: Stichting Neurofibromatose en Stichting Alzheimer. Op donderdagavond 12 december staat er een filmavond in winterse sferen gepland bij Cinemajestic in Zutphen.

Er zijn kaarten te koop รก 19 euro, de opbrengst komt ten goede aan de stichtingen. Voor dat bedrag ontvangt men een volledig verzorgde avond: een warm welkom met een hapje en een drankje, een lot voor een loterij met prachtige prijzen en de film 'Huisvrouwen bestaan niet 2' wordt getoond.

Kaarten bestellen of meer informatie, stuur dan voor 4 december een e-mail naar ladiescirclezutphen@gmail.com.


Themabijeenkomst over Rouw en verlies

ZUTPHEN - Op 10 december van 10.00 tot 11.00 uur organiseert het Oncologie Netwerk Zutphen een themabijeenkomst over kanker, rouw en verlies Deze bijeenkomst is bestemd voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten.

Als je zelf kanker krijgt of je naaste, krijg je te maken met verliezen. Verlies van bijvoorbeeld: gezondheid, perspectief, je baan, van je lijf zoals het was. Als er verlies is krijg je te maken met rouw. Ieder mens is uniek, dus rouwt ook op een andere manier, er is geen draaiboek voor te geven. Riemy Mulder, psychosociaal therapeut, zal stilstaan bij de verschillende vormen van verlies. Er is ook gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen.

Vanaf 9.45 staat de koffie klaar bij Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 te Zutphen. De toegang is gratis.


www.oncologie netwerkzutphen.nl