André Oldenkamp. Foto: PR
André Oldenkamp. Foto: PR Foto:

Help! Hoe overleef ik duurzaamheid?

Hoe overleef ik duurzaamheid?

ZUTPHEN - Duurzaamheid is het thema van Nederland Leest en staat in november centraal in de Bibliotheek. De Bibliotheek Zutphen heeft André Oldenkamp uitgenodigd op donderdagavond 21 november. Hij laat zien hoe je in het oerwoud van meningen en technische oplossingen je weg kunt vinden om duurzaam te leven.

André Oldenkamp is man, vader, opa, inwoner van Warnsveld en ondernemer en probeert in dit totaalplaatje duurzaam te leven. Hij woont in een monument, rijdt in een elektrische auto, produceert algen, is mede-oprichter van het pakhuis Noorderhaven, adviseert over duurzame energie uit water en over circulaire economie. Hij deelt graag ervaringen van mogelijkheden en dilemma's.

Nederland Leest is de jaarlijkse themacampagne van de Bibliotheek. Dit jaar is het onderwerp duurzaamheid, een heel actueel thema in tijden van klimaatverandering, smeltende ijskappen en klimaatspijbelaars. De hele maand november gaat het in de Bibliotheek over duurzaam leven, weer en klimaat, en groene energie.

De lezing door André Oldenkamp is op donderdag 21 november van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Zutphen, Broederenkerkplein 2; zaal open om 19.30 uur. Entreekaarten à 5 euro (inclusief consumpties) zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek (0575-512926). Reserveren wordt aanbevolen.