Warnsveldse Boys delft het onderspit tegen Helios uit Deventer

Na de 3-1 op het scorebord werd de wedstrijd afgefloten

WARNSVELD - Zondag 10 november stond de uitwedstrijd tegen Helios uit Deventer op het programma. Helios is de nummer 2 in de derde klasse B en Warnsveldse Boys zou bij winst deze plek kunnen gaan overnemen, afhankelijk van de andere resultaten in deze klasse.

Warnsveldse Boys begon de eerste fase van de wedstrijd goed maar gaf na de beginfase volledig niet thuis. De Warnsveldse Boys speelde onherkenbaar en er werden veel fouten gemaakt op het technische en tactische vlak. Helios had na de beginfase de volledige controle over de wedstrijd en creƫerden ook veel kansen. De rust stand was dan ook 2-0 in het voordeel van Helios.

De tweede helft was er een met een ander gezicht van Warnsveldse Boys. Op technisch en tactisch vlak werd er beter gevoetbald en de Warnsveldse Boys begonnen langzaam weer grip op de wedstrijd te krijgen. Dat resulteerde ook in een doelpunt voor Warnsveldse Boys, gescoord door Matthijs de Boer na een assist van Sjoerd Ekhardt. De Warnsveldse Boys begon steeds meer te voetballen op de helft van Helios en de druk op hun doel werd groter en groter. Er werden kansen gecreƫerd maar verder dan het raken van de lat kwamen de Warnsveldse Boys helaas niet. In de laatste fase kreeg een speler van Warnsveldse Boys de bal ongelukkig op de hand wat resulteerde in een penalty. Deze buitenkans liet Helios niet onbenut en zo stond de 3-1 op het scorebord en floot de scheidsrechter een paar minuten laten de wedstrijd af.

Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen Barbaros op het programma op sportpark 't Braamveld in Warnsveld.