Lise en Emma. Foto: PR
Lise en Emma. Foto: PR

WSV pakt medailles

WARNSVELD - Afgelopen zaterdag deden er heel wat WSV turnmeiden mee aan de rayonwedstrijden te Lochem. Onder leiding van Naomi en Lisanne en met assistentie van Kyra en Milou wisten zij een mooi aantal medailles mee naar huis te nemen. Ze kunnen allemaal terugkijken op een mooie eerste wedstrijd.

Eerste plaats Silvie Stokreef Pupil 2, R3. Vierde plaats Angel Verwaaijen, Pupil 1, D4. Tweede plaats Noƫlle Klein Nagelvoort, Pre-instap, D2. Twaalfde plaats Indy Krijgsman, Pre-instap, X. Vijftiende plaats Anna Zoet, Pre-instap, X. Zeventiende plaats Tessa Stokreef, Pre-instap X. Eerste plaats Lise van Osch, Instap, X. Derde plaats Emma Roording, Instap X. Derde plaats Lisara Barelds, Pupil 2, D4. Negende plaats Lotte Bleumink, Pupil 2, D4. Eerste plaats Melodey Parauti Pupil 2, D3.


FC Zutphen speelt in de KNVB beker tegen SDOUC uit Ulft

ZUTPHEN - FC Zutphen (zat.) treedt komende donderdag 14 november om 20.00 uur thuis aan tegen zondag tweede klasser SDOUC op sportpark 't Meijerink. De club uit Ulft speelt een klasse hoger dan FC Zutphen. In deze tweede klasse neemt men een middenmoot positie in. Op zaterdag 16 november is er geen competitie programma en is er een vrije zaterdag.

De wedstrijd om de beker vormt een mooie uitdaging voor FC Zutphen. Bij een goede wedstrijd en een goed resultaat kan de wedstrijd in Eefde zo snel mogelijk worden vergeten. De goede prestaties in de afgelopen tijd zijn niet onopgemerkt gebleven. Lars Huber is gevraagd om een testwedstrijd te spelen voor Go Ahead Eagles. Dat is een prima prestatie van hemzelf, maar zeker ook van het team en de technische staf.


Schaaktoernooi

ZUTPHEN - Op zaterdag 16 november organiseert het Schaakgenootschap Zutphen het achtste Zutphens IJSCO toernooi van 13.00 tot 17.45 uur in Wijkcentrum Waterkracht, Ruijs de Beerenbrouckstraat 106. Dit jeugdschaaktoernooi, voor deelnemers van alle sterktes en leeftijden tot en met 17 jaar, maakt deel uit van de populaire Interregionale Jeugdschaakcompetitie. Er is plaats voor maximaal 88 deelnemers, dus schrijf snel in via www.schaakgenootschapzutphen.nl.

Speeltempo: 10 min. p.p.p.p. + 5 s. per zet. Indeling in groepen van 7-8 spelers, waarbij zeven ronden gespeeld worden.