Blijspel 'Een vrouw voor elke dag'

WARNSVELD - Zaterdag 23 november geeft Toneelvereniging Eendracht en Vermaak uit Warnsveld haar jaarlijkse uitvoering in het Nutsgebouw, Breegraven 1 te Warnsveld. Ditmaal zal een blijspel in twee bedrijven worden opgevoerd, getiteld 'Een vrouw voor elke dag' van Ruud van Ling.

Het stuk speelt zich af in de flat van Mark Overgaauw, een levensgenieter, vrijgezel met een reclamebureau. Uit de eerste scènes blijkt meteen al dat hij van maandag- tot en met vrijdagavond vijf verschillende vriendinnen heeft, voor elke avond een andere. Dat gaat blijkbaar al langere tijd goed, totdat er op een zaterdagavond noodweer losbarst. De vijf vrouwen komen allemaal schuilen in de flat van Mark, ze hebben allemaal een sleutel buiten op een vast plekje liggen. In eerste instantie merken ze niets, maar wanneer ze elkaar in de gaten krijgen en achter de waarheid komen, broeden ze een plannetje uit. En wat er dan allemaal volgt…

Komt dat zien op 23 november, aanvang 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur. In de pauze is er een verloting met leuke prijzen. Entree: 7,50 euro, inclusief koffie of thee, kinderen tot en met 12 jaar 3 euro.