Wintermarkt in Den Bouw

WARNSVELD - Op zaterdag 16 november vindt in Zorg-wooncentrum den Bouw de jaarlijkse wintermarkt plaats. De wintermarkt bestaat onder andere uit kramen met cadeaus voor de komende feestdagen en er is een verloting met leuke prijzen.

In het restaurant heeft men de gelegenheid om eigengemaakte oliebollen en erwtensoep te nuttigen en te kopen. Verder zal Sinterklaas met zijn pietermannen den Bouw bezoeken omstreeks 14.00 uur.

De wintermarkt is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur. De opbrengst zal ten goede komen aan de Stichting Vrienden van den Bouw.


Beeld en verhaal over de Waternoodsramp

WARNSVELD - Vrouwen van Nu Afdeling Warnsveld houdt op maandag 11 november haar maandelijkse verenigingsavond in cultureel centrum 't Nut, Breegraven 1 in Warnsveld. Aanvang 19:30 uur, zaal open 19:00 uur. Wim Groen komt de avond verzorgen. Hij gaat alles vertellen over de Watersnoodramp van 1953 in Zeeland en laat hiervan ook beelden zien. Nieuwe leden zijn welkom, zij moeten zich dan melden bij een van de dames van het bestuur welke in de zaal aanwezig zijn.