Snuffelen tussen de vele boeken

ZUTPHEN- Op zondag 10 november van 11.00 tot 17.00 uur vindt in de Buitensociƫteit voor de negende keer op rij een groots opgezette boekenbeurs plaats. Men kan terecht bij ruim 35 kramen.

Freya en Ruud van Antiquariaat Mooi Exemplaar uit Zutphen, de organisator van het evenement, hebben weer een zeer gevarieerde groep boekverkopers kunnen aantrekken. Zo zijn er antiquariaten uit heel Nederland, waaronder De Boeksneuper uit Zwolle, Samsam uit Amersfoort en Antiquariaat Herman uit Rosmalen.

Naast tweedehands boeken zijn er ook nieuwe boeken te koop. Voor de liefhebber van heraldiek is er antiquariaat Rob Meijerink uit Bathum. Kinder lees- en prentenboeken en antroposofische boeken zijn te vinden bij Mooi Exemplaar uit Zutphen. Natuurlijk ontbreken ook particuliere boekverkopers niet op deze boekenbeurs. Het boekenaanbod en de prijsklasse is gevarieerd.

De toegang is gratis, de Buitensociƫteit is op loopafstand van het station en er is ruime parkeergelegenheid. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd in de theaterfoyer.