Krant vanaf volgende week een dag eerder in de bus

ZUTPHEN - Vanaf volgende week valt Contact Zutphen-Warnsveld niet meer op donderdag/vrijdag in de bus, maar een dag eerder.

Dat betekent dat de kranten met ingang van de editie van woensdag 6 november op woensdag/donderdag in de bus vallen. De bezorging van Contact Zutphen-Warnsveld wordt vanaf deze editie in de hele gemeente Zutphen door All-Inn Verspreidingen verzorgd.

Bezorgklachten
Mochten er klachten zijn, dan kunnen die gemaild worden aan all-inn@achterhoeknieuws.nl. Telefonisch doorgeven kan via tel. 0571-274137 (optie 1).

Deadlines
Ook de deadline voor het inzenden van bijdragen en advertenties verschuift: dat wordt nu maandag voor verschijning, 12.00 uur. Familieberichten (zoals rouwadvertenties) kunnen nog worden ingezonden tot dinsdag voor plaatsing, 9.00 uur. Tevens betekent de verschuiving dat de nieuwsbrief, met daarin de link naar de digitale editie van uw krant, niet meer op woensdag- maar op dinsdagavond wordt verzonden aan de abonnees. Abonneren op de nieuwsbrief is nog steeds mogelijk via de website van deze krant.

Al deze informatie is wekelijks terug te vinden in de colofon op pagina 5 en op de website van deze krant.


www.contactzutphen.nl