De Gorsselse Hei Veldtoertocht. Foto: PR
De Gorsselse Hei Veldtoertocht. Foto: PR

33ste Gorsselse Hei Veldtoertocht

GORSSEL - Op 3 november organiseert WTC Gorssel wederom de Gorsselse Hei Veldtoertocht. De start/finish is bij Voetbal Vereniging Gorssel aan de Markeweg 10 in Gorssel. Starttijd is tussen 9.00 en 10.30 uur.

Alweer voor de 33ste keer wordt dit fietsevenement voor mountainbikers, cyclocrossers en gravelrijders georganiseerd, waarbij zowel de jeugd als volwassenen volop kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel. Dit jaar zijn maar liefst 42 landeigenaren bereidt gevonden om hun land open te stellen voor deze unieke tocht. De routes zijn ook dit jaar weer compleet vernieuwd en komen over paden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor moutainbikers. Als kers op de taart slingert de route over een prachtig nieuwe single track welke aan de 'vaste' graafschap MTB-route wordt toegevoegd. Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit drie3 afstanden: 35, 50 en 65 kilometer.

Bij het voetbalterrein zijn douche- en omkleedmogelijkheden en de fiets kan worden afgespoten.
Kosten: tot 15 jaar gratis, 15 jaar en ouder 7 euro. Toerfietskaarthouders betalen 5 euro. Voorinschrijven is mogelijk via de website.


https://www.fietssport.nl/details/inschrijven/id/48510