Verzamelbeurs in Het Warnshuus

WARNSVELD - De Filatelistenvereniging Zutphen e.o. houdt op zaterdag 5 oktober in Het Warnshuus, Dreiumme 43 te Warnsveld een verzamelbeurs. Er zijn tientallen standhouders aanwezig bij wie men munten, postzegels, bankbiljetten en ansichtkaarten kan kopen of verkopen. Tevens zijn er deskundigen aanwezig, die kosteloos de waarde van munten, postzegels of doosje met oud vakantiegeld kunnen aangeven. Iedereen is van harte welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor informatie en tafelhuur: Kees Stolk (06-445 726 51).


Terug naar De Winkel Van Sinkel

LEESTEN/WARNSVELD - Op 10 oktober komt de heer Jan Bark een lezing houden met als titel ''De Winkel van Sinkel'. Jan neemt de dames van Christelijke vrouwenvereniging Triangel uit Warnsveld mee terug in de tijd en laat ze zien en horen hoe het er vroeger aan toe ging. Aanvang 19.45 uur in de Triangel te Leesten. Belangstellende dames zijn van harte welkom.


Steun een goed doel met oude mobieltjes, toners of cartridges

WARNSVELD - In de hal van de Martinuskerk hangt een verzamelbox waar men gebruikte mobieltjes, toners en cartridges in kan leveren voor het goede doel. Tevens is oud en buitenlands geld welkom, net als postzegels, ansichtkaarten (let op: dubbele kaarten hebben geen waarde, wel welkom zijn geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten, kaarten van Anton Piek en stichting Voor Het Kind). Kerk in Actie kan alles goed gebruiken omdat het geld oplevert, waarmee projecten in Nederland en daarbuiten worden ondersteund. De Martinuskerk is open op werkdagen van maandag tot vrijdag, van 11.00 uur tot 14.00 uur.