Feestelijke opening Dokter BLOEM® Leefstijlkliniek

ZUTPHEN - Op donderdagavond 10 oktober is het zover: de officiële opening van Dokter BLOEM® Leefstijlkliniek. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via mail.

Om 18.30 uur is men welkom voor koffie met wat lekkers of een cava of sapje. Iedereen kan kennismaken met de start van een gezonde leefstijl. Bij het team van Dokter BLOEM kan men terecht voor een handkrachttest, een kort inloop-leefstijlspreekuur en onder het motto 'Meten & Wegen' kan iedereen de bloeddruk, gewicht en middelomvang laten checken.

Om 19.00 uur zal wethouder Zorg en Welzijn Mathijs ten Broeke de kliniek officieel openen. Als men lootjes (à 2 euro) heeft gekocht volgt de loting met leuke gezonde prijzen. De opbrengst van de lootjes gaat naar het goede doel, onder meer voor de maandelijkse gratis info-avonden en het project van de kookschool voor jongeren.

Om 19.30 uur start de maandelijkse vrij toegankelijke informatieavond. Deze avond gaat het over alle belangrijke aspecten van de gezondheid, waar ook BLOEM voor staat: Beweging, Lidmaatschappen, Ontspanning, Eten en drinken, Motieven. Het team, bestaande uit Melanie Meijer, Mathias Fluit, Nelleke Dillema, Ingrid van der Linden en Karin Hermelink, stelt zich graag voor deze avond. Rond 21.30 wordt de avond afgesloten.


gezond@dokterbloem.nl