Het team in de nieuwe trainingspakken met eigenaar Bernard Oosterink van AH De Brink (r) en Jurjen Lula van de  sponsorcommissie van KVZ (l). Foto: PR
Het team in de nieuwe trainingspakken met eigenaar Bernard Oosterink van AH De Brink (r) en Jurjen Lula van de sponsorcommissie van KVZ (l). Foto: PR Foto:

Albert Heijn De Brink nieuwe
sponsor van KVZ B1

ZUTPHEN - Albert Heijn De Brink is al jarenlang een trouwe sponsor van korfbalvereniging KV met twee sponsorborden op het hoofdveld en bij de ingang van KVZ. Daar komt nu de sponsoring van de kleding en tassen van de B1 bij, omdat eigenaar Bernard Oosterink zich persoonlijk betrokken voelt bij de club.

Met de sponsoring laat Oosterink zijn maatschappelijke betrokkenheid zien: "Er komen veel trouwe klanten dagelijks of wekelijks de boodschappen doen in mijn winkel. Velen daarvan zijn actief binnen een sportvereniging zoals KVZ. Voor die klanten doe ik graag iets terug. Sporten is belangrijk en de clubs kunnen een financieel steuntje in de rug goed gebruiken."

Afgelopen zaterdag 28 september presenteerden de spelers en speelsters van de B1 de nieuwe kleding op het veld van KVZ. Op de trainingspakken, inloopshirts, wedstrijdshirts en sporttassen prijkt het logo van AH De Brink. Met plezier en trots ging het team op de foto met Jurjen Lula, van de sponsorcommissie van KVZ, en met Bernard Oosterink: "KVZ is een mooie, bruisende club. Via mijn zus en haar gezin voel ik mij ook persoonlijk betrokken bij de vereniging. Daarom vind ik het leuk en belangrijk nog iets extra's te doen. Het is mooi om te zien dat de sponsoring door het team en de club zo gewaardeerd wordt."

Inderdaad wordt de sponsoring zeer gewaardeerd door KVZ. Een bruisende sportvereniging als KVZ kan niet zonder sponsoren. Een kledingsponsor als AH De Brink maakt het mogelijk dat de teams van KVZ goed voor de dag komen en een nog sportievere uitstraling hebben.