Eekschuurmarkt

WARNSVELD - Op zaterdag 5 oktober van 9.30 tot 15.00 uur zal de jaarlijkse Eekschuurmarkt worden gehouden bij de Eekschuur en de Martinuskerk in Warnsveld. Een grote markt met tweedehands goederen zoals, curiosa, boeken, speelgoed, huishoudelijke zaken, elektronica en kleding. Ook zijn er mooie bloemstukken, oliebollen en koffie of thee met iets lekkers erbij. En tevens een verloting met mooie prijzen. De opbrengst van deze markt is voor het onderhoud van het gemeentecentrum De Eekschuur. Bruikbare spullen (geen grote meubels) kunnen worden ingeleverd op donderdag 3 oktober en vrijdag 4 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur.


eekschuurmarkt@pknwarnsveld.nl

Mevrouw I. Weener: 06 - 235 300 83


Collecte Dierenbescherming

WARNSVELD - Van maandag 30 september tot en met zaterdag 5 oktober wordt de jaarlijkse collecte van de Dierenbescherming gehouden. Op zaterdag 5 oktober wordt er in Warnsveld ook gecollecteerd bij de AH op winkelcentrum Dreiumme en bij de Lidl aan de Breegraven.

De collecte is een belangrijke bron van inkomsten die wordt gebruikt voor hulp aan dieren in nood. Denk aan het vervoeren van zieke en gewonde dieren met de dierenambulances, de opvang van dieren in asiels en inspectiewerk gericht op het voorkomen van ernstige verwaarlozing en mishandeling van dieren.

In het hele land gaan weer vele vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen met een collectebus. Maar ook wie geen geld in huis heeft, kan het het werk van de Dierenbescherming steunen. Op de collectebus staan QR-codes waarmee met met de eigen bank app een donatie kan doen. Ook is het mogelijk het woord 'dier' per sms sturen naar 4333. Hiermee steunt men de Dierenbescherming voor 3 euro per bericht.

Men is nog dringend op zoek naar nieuwe collectanten in Warnsveld. Wie wil helpen kan contact opnemen met Wendy van 't Veld-Duistermaat, één van de wijkhoofden van de collecte in Warnsveld (0575-525539 / 06-39351460 / wendyvantveld@kpnmail.nl).