Om ruimte te maken, geven de dames tot 12 oktober korting op een flink aantal kunstwerken. Foto: PR
Om ruimte te maken, geven de dames tot 12 oktober korting op een flink aantal kunstwerken. Foto: PR

Kunst op de Hoek sluit haar deuren

ZUTPHEN - Na bijna 10 jaar gaat expositieruimte Kunst op de Hoek haar deuren sluiten. Volgens Cornel Pepers, Els Bottema en Fokje Russchen wordt het tijd voor nieuwe activiteiten: "We kijken terug op tien prachtige jaren op zes verschillende locaties en met heel veel mooie ontmoetingen. Daarom nodigen we iedereen die Kunst op de Hoek een warm hart toedraagt uit om op zaterdag 12 oktober om 15.00 uur met ons terug te kijken op de afgelopen jaren en het glas te heffen op wat de toekomst gaat brengen."

Wat begon als tijdelijke expositieruimte voor zeven kunstenaars op de hoek van de Laarstraat, groeide uit tot een begrip in Zutphen. Op verschillende locaties in Zutphen exposeerden de leden van het collectief hun eigen werk en dat van gast-exposanten.

Tot zaterdag 12 oktober is Kunst op de Hoek nog open op de locatie op de Stationsstraat 16 op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Om ruimte te maken, geven de dames de komende weken korting op een flink aantal kunstwerken.

Zolang er geen andere bestemming is voor de ruimte in de Stationsstraat blijft het werk van Cornel Pepers, Els Bottema en Fokje Russchen in de etalage staan. De website www.kunstopdehoek.nl blijft voorlopig actief.

Cornel Pepers, Els Bottema en Fokje Russchen hebben besloten dat het tijd wordt voor nieuwe activiteiten. Foto: PR