Als mens heb je rustmomenten nodig: maak er je leefstijl van. Foto: PR
Als mens heb je rustmomenten nodig: maak er je leefstijl van. Foto: PR Foto:

De Kunst van Vitaal Leven

HeelHuus Vitaliteitsdag

WARNSVELD – Op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur staat de deur van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld wijd open. Tijdens dit 'Open Huus' kun je vrijblijvend kennis maken met alle keuzes die je hebt om vitaler te worden, ongedwongen enthousiaste mensen te ontmoeten en inspirerende ideeën op te doen.

Workshops, lezingen, trainingen
Op de vitaliteitsdag kun je op zoek gaan naar jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit. Hoe prettig is het om zonder afspraak de fysiotherapeuten, acupuncturisten, therapeut energie & bewustzijn, psycholoog, logopedist, yogadocent, mindfulness trainer, masseurs en consulent hormonen van het HeelHuus om advies te vragen. Of gewoon even een kijkje te nemen in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes. En uiteraard kun je er meedoen met uiteenlopende mini-workshops, lezingen en trainingen.

Daarnaast zijn er hapjes en diverse andere goede en gezonde leefstijlproducten. Deze zullen worden verzorgd door in ieder geval Patrick Willems van Innerwave detoxkuren en supplementen, theesommelier Heleen Mombarg, gepassioneerd wijnliefhebber Paul Brasz van Paul Brasz Wijnen en restaurant Vaticano.

Vitale Veerkracht
Als mens heb je rustmomenten nodig. Even niets moeten, even geen agenda of tijdsdruk. Heerlijk ontspannen om daarna vol energie en vaak boordevol plannen aan de slag te gaan. Maar vaak ben je dat ontspannen en uitgeruste gevoel zo weer kwijt. En raken de plannen naar de achtergrond. Zou je dat gevoel van veerkracht niet toch vast kunnen houden? Zeker kan dat: door er je leefstijl van te maken! Het is een 'koud kunstje' zelfs, waar je bij het HeelHuus direct warm voor zult lopen op de open vitaliteitsdag op 28 september.

Kijk voor een actueel overzicht en om in te schrijven voor de mini-workshops, lezingen en trainingen op de website.


heelhuus.nl/vitaliteitsdag

0575 - 746046