Opgeruimd en veilig wonen

WARNSVELD - De PCOB Zutphen-Warnsveld begint het nieuwe seizoen met een bijeenkomst over 'prettig opgeruimd en veilig wonen' op donderdagmiddag 26 september in De Eekschuur, Bonendaal 2 in Warnsveld. Aanvang 14.30 uur. Jacquelien Koopman, binnenhuisarchitect en opruimcoach geeft deze middag veel tips om ruimte te scheppen en fijner en veiliger te wonen. Belangstellenden zijn hartelijk welkom.


Bezoek Dierenweide 't Spiker

WARNSVELD - Op woensdag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur is Dierenweide 't Spiker voor de laatste keer dit jaar geopend voor publiek. De verzorgers zijn weer aanwezig om belangstellenden van de laatste nieuwtjes op de hoogte te houden.


Open repetitie bij Excelsior

WARNSVELD - Vrijdag 20 september houdt Excelsior Warnsveld in De Notenbalk aan 't Spiker 1b een open repetitie. Een kans om vrijblijvend een avond muziek te maken in het orkest of eens te komen kijken. Het opleidingsorkest Excelsi-junior speelt van 19.00 tot 19.45 uur en het harmonieorkest repeteert van 20.00 tot 22.00 uur.

Excelsior laat graag de jeugd kennismaken met muziek, dat doet ze met het opleidingsorkest Excelsi-junior en de lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV). Ook heeft de vereniging deze week, vanuit het landelijke project 'Méér muziek in de klas', muziekworkshops gegeven op basisscholen in Zutphen en Warnsveld.