Logo stichting Cornerstone
Logo stichting Cornerstone Stichting Cornerstone

Aftrap nieuw seizoen stichting Cornerstone in het Waterkwartier

ZUTPHEN - Zaterdag 21 september gaat het werk van Cornerstone weer van start. Deze dag worden in en om het Lighthouse in het Waterkwartier, de huisvesting van de stichting, volop activiteiten georganiseerd. De dag gaat om 10.30 uur van start. Een dag voor jong en oud, met hapjes, drankjes en gratis koffie en thee.

Zo is er een rommelmarkt, muziek, schminken, pannenkoek bakken, voorlezen door de bibliotheek, workshop, graffiti, een springkussen, grabbelton, een knutseltafel en nog veel meer.

Wie spullen heeft om te verkopen, kan deze op een kleedje uitstallen op de rommelmarkt. Meedoen is gratis. Aanmelden wordt aangeraden om zeker te zijn van een plekje. Het is deze dag van 11.00 tot 15.00 uur ook mogelijk om mee te doen aan een creatieve workshop en er is een meubelhoek waar het mogelijk is meubels op te knappen.

Avond voor jongeren
's Avonds is er een programma voor de jongeren van de wijk. Alle jongeren van de middelbare school zijn van harte welkom om te komen poolen, gamen, boksen, tafelvoetballen en nog veel meer.

Stichting Cornerstone
Stichting Cornerstone werkt al meer dan 20 jaar vanuit het Lighthouse in de buurt. De leden willen graag de functie van buurthuis vervullen en dat doen ze met een breed scala aan activiteiten. De verschillende kinderclubs en jeugdclubs starten weer vanaf 21 september. De kinderkledingbank en het naaiatelier zijn al vanaf 6 september open en hebben een goede start gemaakt. Spreek gerust één van de medewerkers aan voor meer informatie.

Voor meer informatie over 21 september, ka men mailen of bellen.


kinderwerk@cornerstonezutphen.nl

0575 - 526 352

lighthousezutphen.nl