Samen zingen in Warnsveld

WARNSVELD - Op 21 september wordt, in aanloop naar het landelijke project Kerkproeverij, in Warnsveld een avond met samenzang georganiseerd in de Martinuskerk. Zingen, elkaar ontmoeten en genieten van muziek staat centraal. Iedereen is van harte welkom om mee te zingen. Aanvang 19.00 uur.

Het is een gezamenlijk project van de Protestantse Gemeente Warnsveld, het Gospelkoor Kwadrant en het koor van de Nieuw Apostolische Kerk. De toegang is gratis.


Bejaardensoos van start

WARNSVELD - De Bejaarden Soos Leesten-Warken gaat weer van start op 25 september. De eerste bijeenkomst zal een muzikale middag worden. Wie hiervoor interesse heeft, is van harte welkom vanaf 14.00 uur in de Triangel, Kerkhofweg 13 in Warnsveld.


Stem op Harmonie Excelsior

WARNSVELD - Lid van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek? Stem dan nu op Harmonie Excelsior tijdens Hart voor de Achterhoek. De Rabobank stelt ook dit jaar weer 400.000 euro beschikbaar voor verenigingen in de regio tijdens de actie Hart voor de Achterhoek. Met het geld dat de stemmen opbrengen, wil Excelsior een aanhanger financieren voor het vervoer van de slagwerkinstrumenten. Stemmen kan van 5 t/m 19 september via de website.


www.rabobank.nl/noa


Lezing over kweken en snoeien

WARNSVELD - Groei & Bloei afdeling Zutphen houdt op maandag 16 september om 19.30 uur een lezing in 't Nut in Warnsveld. Deze avond komt Chris van der Wurff vertellen over 'kennis van de tak / liefde voor de boom'.

Chris van der Wurff – van de gelijknamige boomkwekerij in Heeze – komt deze avond met levend materiaal naar 't Nut. Dat wil zeggen: hij bespreekt zo'n 50 takken die door de zaal kunnen rouleren. Hij vertelt over heesters en bomen met een mooie herfstkleur en bijzondere vruchten en zaden.

Al 40 jaar kweekt hij houtige gewassen (die collega's veelal niet kweken) die gewoon buiten in de tuin kunnen groeien; hij runt een zogenoemde botanische kwekerij met planten uit de hele wereld, zolang ze maar in dezelfde zone groeien en voldoende winterhard zijn. Bovendien laat hij planten groeien zoals ze zich zelf vormen, dus in hun natuurlijke habitat.

De lezing is interactief, dus voor vragen over kweek of snoei: breng gerust een tak mee. Introducés en niet-leden betalen 3 euro. Leden en partners van leden gratis.


zutphen.groei.nl