Foto: PR
Foto: PR Foto:

Feest bij Avonturijn

WARNSVELD - Vorige week vrijdag was het feest bij BSO Jupiter want kinderen, ouders en medewerkers vierden het 5-jarig bestaan van de BSO locatie. De locatie, gehuisvest bij CBS Arcade, aan het Horseler 1 is 5 jaar geleden overgenomen en sindsdien biedt Avonturijn voor- en naschoolse opvang aan voor kinderen van 4-12 jaar.

Velen waren speciaal naar de BSO gekomen. Om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen aan het begin van het nieuwe schooljaar of om zelf mee te doen met de spellen die aangeboden worden. Buiten stond de stormbaan klaar en kon iedereen meedoen aan Oudhollandse spelen; van zaklopen tot blikgooien en vier-op-een-rij. Binnen werden cakejes versierd, was er wat te drinken, werd er geschminkt of een glittertattoo opgeplakt. Ook liep Jesse rond met een grabbeljurk vol cadeautjes en was 'Lexi van de inspectie' aanwezig, die samen met de kinderen allerlei antwoorden op vragen probeerde te vinden al speurend door de BSO.

Ook de peuteropvang van Avonturijn had haar deuren geopend deze middag. Inmiddels biedt Avonturijn sinds de start van schooljaar 2015-2016 op speel-/leergroep 'Boemerang' deze vorm van opvang aan, waarbij ze kinderen begeleiden in hun ontwikkeling en daarmee voorbereiden op de schoolse periode. Vanaf 2 jaar zijn kinderen elke ochtend, met uitzondering van de woensdag, welkom om met leeftijdsgenoten samen te spelen en te leren.