Foto: PR
Foto: PR Foto:

Leerlingen Eligant Lyceum genieten van eerste schoolweek

ZUTPHEN - De eerste schoolweek van de brugklassers en de eerste schoolweek van een nieuwe school: het Eligant Lyceum. De week stond in het teken van kennismaken met de klas, klas- en schoolgenootjes, met de coaches, medewerkers en docenten, met de school, het gebouw, de roosters én met Zutphen.

Leerlingen volgden een afwisselend programma met onder andere sportactiviteiten en ze werkten in groepjes aan een module 'Zutphenkunde'. Ze kozen uit zes modules de module van hun keuze: van een rondwandeling door Zutphen en het ontwerpen van merchandising voor de stad, tot het organiseren van een groot sportevenement en het promoten van de stad als de plek voor het songfestival. Leerlingen leerden dat Zutphen een rijke historie heeft en ook door de moderne faciliteiten van nu veel te bieden heeft.

Na een week met plezier gewerkt te hebben aan hun allereerste module, mochten de drie groepjes met de beste pitches abseilen van de Wijnhuistoren. Onder groot applaus lieten de trotse leerlingen de Eligant-vlag wapperen. Een mooie afsluiting van de allereerste schoolweek.

Afbeelding
Afbeelding