Initiatiefneemsters Melanie Oonk en Edith Willems. Foto: PR
Initiatiefneemsters Melanie Oonk en Edith Willems. Foto: PR Foto:

Verwendag voor vrouwen met kanker

VORDEN - Op 16 september wordt de achtste verwendag, voor vrouwen die geconfronteerd zijn met kanker, in Vorden georganiseerd. Op deze dag gaan de dames in kwestie een bijzonder ontspannen verwendag tegemoet. Het evenement, bekend onder de naam 'VROUW! Vorden' vindt plaats bij Hotel Bakker in Vorden. Edith Willems en Melanie Oonk organiseren het bijzondere evenement en hebben ook dit jaar voor een compleet verwenprogramma gezorgd. Dit in samenwerking met vele ondernemers uit Vorden en daarbuiten, die belangeloos aan deze verwendag mee willen werken.

De verwendag is bedoeld voor alle vrouwen die te maken hebben (gehad) met kanker. Om hen een steuntje in de rug te geven en hen te laten ervaren dat ze er niet alleen voor staan. En omdat verwend worden gewoon fijn is en een goed gevoel geeft. De impact van kanker is fors en de weg naar herstel vaak zwaar. Reden genoeg om deze vrouwen een heerlijke ontspannen dag te bezorgen.

Het complete dagprogramma, dat start om 09.15 uur en eindigt rond 17.00 uur, bestaat uit: een schoonheidsbehandeling, voetverzorging, een heerlijke massage en/of een kappersbehandeling, creatieve workshops en natuurlijk lekker eten en drinken.

Heeft u zelf kanker (gehad) en bent u toe aan een heerlijke verwendag? Of kent u iemand met kanker die u een heerlijke verwendag gunt? Dan kunt u zich telefonisch inschrijven bij Edith Willems of per e-mail. Bekijk ook de Facebookpagina van VROUW Vorden.


Edith Willems: 06-27282952

vrouwvorden@outlook.com