Men kan genieten van verschillende stijlen dans gecombineerd met vuur. Foto: Jos Böhmer
Men kan genieten van verschillende stijlen dans gecombineerd met vuur. Foto: Jos Böhmer Foto:

Vuurspektakel slotact van 'Heel Zutphen danst'

ZUTPHEN - Zaterdag 31 augustus komen beginnende en gevorderde vuurdansers en -danseressen vanuit de regio bij elkaar om een grote show neer te zetten van ongeveer 30 minuten. Dit gratis toegankelijke vuurspektakel zal plaatsvinden als slotact tijdens Fire & Dance, het avondprogramma na 'Heel Zutphen danst', achter het politiebureau van Zutphen op de Houtwal. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men op drie locaties in de stad ('s Gravenhof, Beukerstraat, Schupstoel), in samenwerking met acht verschillende dansscholen in Zutphen, kiezen uit 42 verschillende workshops, demonstraties en meedoelessen.

Het avondprogramma begint om circa 17.00 uur met dans voor jongeren en vanaf circa 20.00 uur is het programma gericht op salsa en latin en vanaf 23.00 uur begint het Vuurspektakel.

In het eerste deel van het Vuurspektakel Zutphen zullen alle dansers bij elkaar komen onder begeleiding van Djembé-groep Multipercussion. In het tweede deel kan men genieten van optredens waarbij vele verschillende stijlen van dans gecombineerd met vuur langskomen.


Voor meer foto's, zie contact.nl

Foto: Jos Böhmer
Foto: Jos Böhmer
Foto: Jos Böhmer
Foto: Jos Böhmer
Foto: Jos Böhmer