's Avonds was het shantykoor 'de Iesselbrassers' uit Doesburg uitgenodigd. Foto: PR
's Avonds was het shantykoor 'de Iesselbrassers' uit Doesburg uitgenodigd. Foto: PR Foto:

Vrouwenvereniging Triangel viert 55-jarig bestaan

Twee leden van het eerste uur, Rikie Smallegoor en Jannie van Til, werden gehuldigd

WARNSVELD - Op 15 augustus vierde de vrouwenvereniging Triangel in Warnsveld haar 55-jarige bestaan. Om het belang van deze mijlpaal te onderschrijven had het bestuur van de vereniging voor de leden een interessant en smaakvol programma samengesteld.

Voor het middaggedeelte was er een gezellig samenzijn van de leden met hun partners gevolgd door een uitstekend hapjesbuffet verzorgd door de firma Kapper in Warnsveld. Ook werden twee leden van het eerste uur gehuldigd te weten Rikie Smallegoor en Jannie van Til. In een boeiende toespraak blikte de voorzitter terug op de hoogtepunten in het bestaan van de vereniging.

Voor het avondgedeelte was het shantykoor 'de Iesselbrassers' uit Doesburg uitgenodigd en dat bleek een uitstekende keuze te zijn. Het koor wist met haar optreden de stemming er al snel in te brengen. De aanwezigen zongen enthousiast de liederen mee en gaven zich over aan het ritme van de muziek. Het klapstuk van de avond was het nummer "Aan het strand stil en verlaten"

Het feest werd mede mogelijk gemaakt door een financiƫle bijdrage van de Dorpsraad en het Abersonfonds. Voldaan en met een blijvende herinnering keerden de leden van Triangel daarna huiswaarts.