FC Zutphen (za.) klopt Helios met 3-1 in eerste oefenduel

ZUTPHEN - FC Zutphen heeft zaterdag een verdiende 3-1 overwinning behaald op Helios uit Deventer, dat uit komt in de zondag derde klasse. Beide teams waren nog verre van compleet, maar met name FC Zutphen legde een goede wedstrijd op de mat.

Nadat Lars Huber de onderkant van de lat had geraakt, liet dezelfde speler alsmede Nathan Greven enkele goede mogelijkheden onbenut. Aan het eind van de eerste helft was er een goede individuele actie van Nathan Greven, waarbij hij in de 16 meter onderuit werd gehaald. Vervolgens wist hij de toegekende strafschop te verzilveren.
Nadat doelman Marijn Sangers enkele goede reddingen had verricht, zorgde Lars Huber met een prima actie voor de 2-0 en Nathan Greven voor de 3-0. Kort voor tijd scoorde Helios tegen via een toegekende strafschop. Opvallend was het verder dat David te Slaa en Hidde van Kalker het centrum van de verdediging vormden, en Hidde Ruessink op het middenveld speelde. Dat bleek een vinding van de technische staf die goed uit pakte.

De eerstvolgende wedstrijd speelt FC Zutphen zaterdag 24 augustus om 14.30 uur in Doetinchem tegen het 2 klassen hoger spelende DZC "68.


RAAD/HO!?! begint nieuw basketbalseizoen

ZUTPHEN/WARNSVELD - RAAD/HO!?! begint 28 augustus in sporthal De Kei in Warnsveld weer aan een nieuw seizoen recreantenbasketbal. In de mixgroep van dames, meiden, jongens en heren gooien de speelsters en spelers elke woensdagavond vanaf half negen een balletje waarbij iedereen op haar of zijn eigen niveau meedoet. RAAD/HO!?! heeft nog ruimte voor nieuwe speelsters. Voor meer informatie kijk op de website. De eerste drie keer meeballen is gratis.


hobasketbalzutphen.jouwweb