Twintigste Toon Golstein 'Tien over rood biljarttoernooi'

WARNSVELD - Donderdag 29 augustus vindt het twintigste Toon Golstein 'Tien over rood biljarttoernooi' plaats in 't Warnshuus in Warnsveld. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.

Al 19 jaar is het toernooi een groot succes. Het toernooi begint om 13.00 uur en de inleg is 5 euro per persoon. Er zijn mooie prijzen te winnen. Maximaal dertig personen kunnen deelnemen. Aanmelden kan tot 20 augustus bij 't Warnshuus (0575 - 522 796) of bij de heer Toon Golstein (0575 - 573 909).


coordinator@warnshuus.nl


Open tuindag Overtuin

WARNSVELD - Op zondag 25 augustus staat voor al haar bezoekers de poort van de Overtuin weer open. Een uitgelezen kans voor ieder die wil genieten van kunst, cultuur en natuur. Het tevens de laatste dag van de expositie van Zenobia van Beek.

De tuin, aangelegd in de landschapsstijl rond 1832, is onderdeel van buitenplaats Welgelegen. Op het terras kan men koffie of thee met heerlijke appeltaart nuttigen. Alles van biologische kwaliteit. Bij het oude tennisprieel uit 1906 is een jeu-de-boulesbaan, waar alle bezoekers gebruik van mogen maken.

In de galerie exposeert Zenobia van Beek met de expositie Bewaren. Zenobia verzorgt al jaren samen met Annette Meesters de tentoonstellingen in de galerie en nu valt haar de eer toe. Afgelopen winter heeft zij haar zolder opgeruimd en maakte zij een selectie uit de werkstukken die ze gedurende haar leven heeft gemaakt. Zo zijn er op deze expositie modeltekeningen te zien die zij maakte als 14-jarige. Maar ook tekeningen van haar pasgeboren zoontje en het sterfbed van haar moeder. Zij laat een draad van haar leven zien, niet in foto's, maar in beeldend werk. En ook stiekem, binnen de hele opruimhype die gaande is, wil ze mensen bewust laten worden van de vreugde van het bewaren.

De Overtuin ligt aan de Molenstraat 6 in Warnsveld en is vanaf 12.00 tot 17.00 uur geopend.


www.deovertuin.nl

info@deovertuin.nl

0575 – 559 989