Bij de zangrepetitie hoort ook altijd een stukje gymnastiek. Foto: caitlinrsphoto
Bij de zangrepetitie hoort ook altijd een stukje gymnastiek. Foto: caitlinrsphoto Foto:

Doe mee met het WMK-concert

WARNSVELD - Voor het kerstconcert dat het Warnsvelds Mannenkoor (WMK) op vrijdag 13 december 2019 in de Zutphense Buitensociƫteit geeft, starten de repetities op vrijdagavond 6 september. Ook voor niet-leden van het WMK is het mogelijk hieraan mee te doen.

Het WMK biedt namelijk de mogelijkheid om als tijdelijk projectlid in te stappen. Vanaf begin september meedoen aan de repetities op de vrijdagavond, en zo ervaren hoe energiegevend, inspirerend en opwindend zo'n aanloop naar een concert is. De bekroning: op vrijdagavond 13 december samen met de mannen van het WMK en de musici van harmonie Concordia uit Eefde op het podium staan voor een sprankelend en origineel Kerstconcert.
Aan de projectleden vraagt het koor hetzelfde als van de leden: vier keer de maandcontributie van 12,50 euro en de bereidheid je stem te laten horen. Het koor biedt intensieve en leerzame repetities onder leiding van de bevlogen en deskundige dirigent Emile Engel, een warm welkom in het WMK, gebruik van muziek en concertmap voor het concert, ondersteuning bij het instuderen en een ervaring rijker zijn.

Belangstelling? Voor meer informatie, zie de website.


warnsveldsmannenkoor.nl