Dierenweide 't Spiker ook in de zomer geopend

WARNSVELD - Alle kinderen mogen dan zomervakantie hebben, maar de dieren van dierenweide 't Spiker blijven net als altijd gewoon in hun dagverblijf. Op woensdag 31 juli is iedereen van 14.00 tot 16:00 uur weer van harte welkom om een bezoekje te brengen. De verzorgers zijn weer aanwezig om belangstellenden van de laatste nieuwtjes op de hoogte te houden.


Een tweede leven voor oude mobieltjes

WARNSVELD - In de maanden juli en augustus is de Martinuskerk open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Een goede gelegenheid om langs te komen met oude mobiele telefoons, toners en cartridges voor Kerk in Actie.

In de hal onder de toren hangt een verzamelbox, voor gebruikte mobieltjes, toners en cartridges. Ook is oud en buitenlands geld zeer welkom. Verder postzegels en enkele ansichtkaarten (dubbele kaarten hebben geen waarde). Wel welkom: geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten, kaarten van Anton Piek en kaarten van St. Voor het Kind.

Kerk in Actie kan ze goed gebruiken, omdat ze geld opleveren, waarmee projecten in Nederland en daarbuiten worden ondersteund.