GroenLinks reikt duimen uit

ZUTPHEN/WARNSVELD - GroenLinks Zutphen-Warnsveld reikt dit jaar een groene en een linkse duim uit. De groene duim gaat naar mensen, bedrijven of instellingen die zich in het afgelopen jaar op positieve wijze hebben ingezet voor de natuur, het milieu of andere duurzame zaken. Die persoon of organisatie die zich op sociaal gebied het meest heeft ingezet voor de gemeenschap, ontvangt de linkse duim. De uitreiking door onze wethouder Harry Matser vindt plaats tijdens de borrel van 4 oktober 2019.

Weet je een persoon of organisatie die een groene of linkse duim verdient en wil je die nomineren, stuur dan een bericht voorzien van jouw eigen gegevens, de contactgegevens van de genomineerde en een korte motivatie naar zutphenseduim@gmail.com of plaats een bericht op de Facebookpagina van GroenLinks Zutphen-Warnsveld.

De sluitingsdatum van de nominaties is 30 augustus. Vanaf die datum kunnen alle leden maar ook niet-leden tot 6 september via de Facebookpagina op hun favoriet stemmen.
De jury, bestaande uit John Verheijden, Marleen Heinen, Mieke Kleinleugenmors, Martijn Ebbinge en Martine Westerik, beoordeelt dan de drie nominaties die de meeste stemmen hebben gekregen en kiest uiteindelijk de winnaars van de beide duimen. De nominaties worden beoordeeld op impact, inspiratie, innovatie, passie en eigenheid.


Ponyclub Gorssel-Zutphen bestaat
50 jaar

ZUTPHEN - Op vrijdagavond 26 juli organiseert Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen rondom haar accommodatie aan het Oostveensepad 6 te Zutphen een afdelingsdressuur wedstrijd vanaf 19.00 uur. Dit is een wedstrijd waarbij vier- en zestallen gezamenlijk een dressuurproef afleggen. Ponyclub Gorssel-Zutphen zal zelf met vier afdelingen deelnemen onder de bezielende leiding van de zussen Richelle en Nicole Kroesen.

Tijdens deze avond wordt er tevens aandacht besteed aan het feit dat de ponyclub 50 jaar bestaat. Er wordt een doorlopende receptie gehouden, waarbij iedereen welkom is. Wie geen uitnodiging heeft gehad, kan dit bericht als uitnodiging beschouwen. Ook wie mensen kent die vroeger lid waren of anderszins contact hadden met de ponyclub, wordt het gewaardeerd als zij benaderd worden om te komen. Graag opgeven bij Annalies Harenberg via e-mail.

Verder zal in de loop van de avond de ponyclub een grootse carrousel verzorgen. Richelle Kroesen heeft deze carrousel gemaakt en Joost Swennenhuis heeft de muziek erbij gemaakt. Dit wordt een prachtig spektakel.


voorzitter@gorssel-zutphen.nl