Met het sluiten van de bekisting van de fundering van 2 woningen werd de start van de bouw gevierd. Foto: PR
Met het sluiten van de bekisting van de fundering van 2 woningen werd de start van de bouw gevierd. Foto: PR Foto:

Start bouw nieuwe woningen Leesten-Oost

ZUTPHEN - Met het sluiten van de bekisting van de fundering van 2 woningen werd donderdag 27 juni de start van de bouw gevierd van de 37 woningen in de nieuwe wijk Leesten-Oost.

André ten Vergert, ontwikkelingsmanager bij BPD: "We kijken terug op een goed proces waarbij we met Nikkels en de gemeente Zutphen in staat zijn geweest om kwalitatief mooie woningen te maken". Deze fase beslaat 10 twee-onder-een-kapwoningen, 21 hoek- en tussenwoningen en 6 levensloopbestendige woningen. De woningen zijn ontworpen door '19 Het Atelier' uit Zwolle. Met de bouw van deze woningen wordt weer een groot deel van de wijk Leesten-Oost afgerond.

De woningen zijn door BPD, Bouwfonds Property Development, ontwikkeld. Nikkels Bouwbedrijf zal de woningen gaan bouwen. Bert Nikkels van Nikkels Bouwbedrijf over het project: "Wij zijn erg blij betrokken te zijn bij deze ontwikkeling in Leesten-Oost van BPD. Onze medewerkers waarderen dit project in Zutphen. Een kans waar we ons samen met BPD inzetten om voor de kopers een prachtig huis te bouwen."