De crew van Care4Life bracht een mooi bedrag bijeen voor hospices en het Inloophuis Oude IJssel. Foto: Josée Gruwel
De crew van Care4Life bracht een mooi bedrag bijeen voor hospices en het Inloophuis Oude IJssel. Foto: Josée Gruwel Foto:

Hospice Zutphen deelt in opbrengst estafette

DOETINCHEM – De 65 deelnemers aan Care4Life kwamen na een 24-uurs estafette, waarbij 240 kilometer gefietst en hardgelopen werd, zondagmiddag moe maar voldaan aan op het Simonsplein. Het evenement, dat georganiseerd werd door BAX2Give, bracht 35.200,73 euro op. Het bedrag, dat tot stand kwam door sponsoring, is bestemd voor het Inloophuis Oude IJssel, Hospice Sravana, Hospice Zutphen en Hospicegroep De Lelie.


Overname Autobedrijf Nijendijk

ZUTPHEN - Autobedrijf Wagenmaker BV, met vestigingen in Apeldoorn en Deventer, neemt per 1 juli 2019 alle activiteiten over van Autobedrijf Nijendijk in Zutphen. Alle personeelsleden komen in dienst bij Wagenmaker BV. Vanaf dat moment is ook weer het hele assortiment van Toyota te vinden in de showroom aan de Brinkhorst 7 op de Revelhorst in Zutphen. De dagelijkse leiding komt in handen van Michiel van Walsum, tevens vestigingsmanager in Deventer.


Verzamelbeurs Gorssel

GORSSEL - Zaterdag 29 juni wordt in Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt' Molenweg 53-55 7213XD Gorssel een postzegel-, munten- en prentbriefkaartenbeurs gehouden. Aanvang 11.00 uur. Naast ruilen, kopen en verkopen kunt u ook uw verzamelobjecten laten taxeren. Een tafel huren? Neem dan contact op met dhr. J. van Zuuk (0570 - 654 715). De huur is 6 euro per meter. Dit evenement wordt om ongeveer 15.00 uur afgesloten. Leden van De Verzamelaar hebben gratis toegang en niet-leden betalen 1,50 euro.


Het plan van aanpak LHBTI+

ZUTPHEN - Zondag 30 juni om 15.00 uur vindt in de Borrozaal van het Genietcafé, Oude Bornhof 57 in Zutphen, een 'Café Inclusief' plaats. Er wordt ingegaan op 'Het plan van aanpak LHBTI+ 2019-2020' dat binnenkort in de gemeenteraad van Zutphen wordt besproken. Café Inclusief is een initiatief van De initiatiefgroep LHBTI+ Zutphen in samenwerking met PrideLAB. LHBTI staat voor lesbische vrouwen (L), homoseksuele mannen (H), biseksuelen (B), transgenders (T) en intersekse personen (I). Het plan van aanpak wordt ingeleid door Antje van Dijk, voorzitter van de initiatiefgroep. Daarna is er gelegenheid hierover van gedachten te wisselen.


Opbrengst collecte Epilepsiefonds

WARNSVELD - Begin juni vond de collecte voor het Epilepsiefonds plaats. In Warnsveld werd dankzij de inzet van de collectanten een bedrag van 1.344,47 euro bij elkaar gebracht. Collectant gemist? Een bedrag overmaken kan op IBANnr NL83INGB 0000222111 tnv Epilepsiefonds in Houten.