Dorpsfeest Warnsveld

WARNSVELD - Op 16, 17 en 18 augustus vindt weer het Dorpsfeest Warnsveld plaats. Naast een uitgebreid programma, heeft het evenement nu ook een eigen website.

Vrijdag wordt afgetrapt met de band Gust uit Dijkerhoek. Een vijfmansformatie met een diverse repertoire van klassiek en modern tot dialectrock, meezingers en country. 's Avonds volgt de band 'Loos Alarm'. Nummers van De Dijk, Bløf, Van Dik Hout, The Scene, maar ook wat Engelstalig werk van bijvoorbeeld The Golden Earring en Liquido zitten gebeiteld in hun repertoire. Ze zetten alles op alles om het publiek een leuke avond vol herkenbare Nederrock te bieden, afgewisseld met de broodnodige meezingers en ballads.

Op zaterdag vindt de rommelmarkt plaats op de Rijksstraatweg. In de feesttent is 's middags Nina ten Kate band (van de Voice of Holland) te horen, een pop-/rockband met nummers van AC/DC , Maroon, Anouk, Bon Jovi , Amy Winehouse en nog veel meer. Daarna volgt een band uit Vierakker '4 Acres' die de sixties weer tot leven brengen op hun eigen manier. Op het tweede podium op het plein zorgt vanaf 19.00 uur dj Bakfiets voor de muzikale opluistering en volgt vanaf 20.15 uur Q-Music met nummers van het foute uur.

Tickets zijn te bestellen via tentfeesten.nl. Deze zijn 6,50 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur. Dit optreden is voor het grootste deel gesponsord door Energieconsultant, Almenseweg 43 in Eefde.

Zondag vindt de Country & Western Fair plaats. Naast volop producten is er tevens een vogelshow met roofvogels en uilen. Vanaf 12.30 uur vindt de kindermiddag plaats waar kinderen Sneeuwwitje, Elza en Belle kunnen ontmoeten en dj Bakfiets kinderhits zal laten horen. Verder kunnen ze geschminkt worden, krijgen ze een suikerspin en een attentie. De middag is gratis voor kinderen . In de tent op zondagmiddag zal 'tribute to the 70's band' NBR spelen met onder andere nummers van Queen, Black Sabbat en Led Zeppelin. Gevolgd door de band LYNX, een feestband met hits variërend van Andre Hazes tot Aerosmith. Heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis. Als knallende afsluiter zondagavond speelt de tributeband CCR. Verwacht klassiekers als Born on the Bayou, Proud Mary en Susie Q.

Alle dagen is er een gezellige kermis en er staan verschillende foodtrucks voor de lekkere trek. Alle optredens zijn gratis toegankelijk met uitzondering van Q-music. Voor meer informatie, tickets of aanmelden voor de rommelmarkt/fair, zie de website.


dorpsfeestenwarnsveld.nl