V.l.n.r.: Frank Ong-Alok, Erik Snellink en Wolfram Reisiger,  en Ronald Snijders. Foto: PR
V.l.n.r.: Frank Ong-Alok, Erik Snellink en Wolfram Reisiger, en Ronald Snijders. Foto: PR Foto:

Trio Bungu Bungu en fluitist Ronald Snijders sluiten samen seizoen af

ZUTPHEN – Op dinsdag 25 juni komt de meest swingende fluitist van de wereld Ronald Snijders naar Zutphen tijdens de seizoensafsluiting van It’s Time for Jazz in Uffie's. Hij zal optreden met Trio Bungu Bungu bestaande uit zanger-bassist Frank Ong-Alok, pianist-accordeonist Wolfram Reisiger en drummer Erik Snellink. Aanvang 20.30 uur.

Ronald Snijders is bekend vanwege zijn exotische en jazzy virtuoze fluitspel. Hij speelde vele malen voor het Koninklijk huis en werd zelfs geridderd vanwege zijn kwaliteit om Westerse muziek en Surinaamse muziek te vermengen tot de zogenaamde Bijlmerjazz. Hij heeft met vele groten der aarde samengewerkt o.a. op het North Sea jazz festival. Zijn talrijke cd’s, inmiddels meer dan 25, zijn gewilde items in de hiphopscene. Ook geeft hij lezingen op universiteiten als etnisch musicoloog.

Trio Bungu Bungu richt zich voornamelijk op dansbare Surinaamse muziek. In het voorprogramma zal ook zangeres Fleur Tolman acte de présence geven.

De toegang is zoals altijd vrij. Donaties zijn welkom. Om Vriend te worden van ITFJ kan men zich opgeven via fttp@planet.nl.