Het bibliotheekteam. Foto: PR
Het bibliotheekteam. Foto: PR Foto:

Steun het behoud van Bibliotheek Warnsveld met de FanPas

WARNSVELD - De Bibliotheek in 't Warnshuus in Warnsveld vormt de kennis- en ontmoetingsplek voor alle inwoners van Warnsveld en Leesten. Het behoud van deze voorziening is belangrijk. De bibliotheek roept daarom inwoners op om met de aanschaf van de FanPas daar een steentje aan bij te dragen.

Met de FanPas ondersteunt de koper het belang/behoud van de Bibliotheek voor Warnsveld. FanPas-houders krijgen 2,50 euro korting op de entreeprijs van lezingen, cursussen en workshops in de Bibliotheek Warnsveld, maar ook in de bibliotheken Zutphen, Gorssel en Lochem. Minimaal acht keer per jaar ontvangen zij een nieuwsbrief met een overzicht van activiteiten, tips en nieuws.

De jaarlijkse abonnementsprijs van de FanPas bedraagt 25 euro. De FanPas is online te bestellen via de website en verkrijgbaar aan de balie in de bibliotheek. Voor wie daarnaast onbeperkt boeken, e-books, films en muziek wil lenen is er het reguliere abonnement. Dit lidmaatschap kost 57,75 euro per jaar (inclusief eventuele partnerpas) voor volwassenen. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar is het abonnement gratis.


graafschapbibliotheken.nl