Dennis en Baukje Rondeel van Zaviro - Zakelijk Vitaal, staand voor Het Koetshuis op landgoed Zelle. Foto: Theo Huijskes
Dennis en Baukje Rondeel van Zaviro - Zakelijk Vitaal, staand voor Het Koetshuis op landgoed Zelle. Foto: Theo Huijskes Foto:

Rondeel & Partners heet nu

Zaviro - Zakelijk Vitaal

Scherpere koers en nieuwe werkomgeving

Door Theo Huijskes

GROENLO - Na een periode van vijf jaar uitstekend gefunctioneerd te hebben onder de bedrijfsnaam Rondeel & Partners, heeft het echtpaar Dennis en Baukje Rondeel uit Groenlo besloten om de diensten verder uit te breiden. Deze uitbreiding laat het echtpaar gepaard gaan met de invoering van de nieuwe bedrijfsnaam: Zaviro - Zakelijk Vitaal, en met de vestiging op een nieuwe, fraaie locatie: Het Koetshuis op landgoed Zelle in Hengelo (G).

"Onze filosofie is dat organisaties alleen goed kunnen presteren wanneer directies en teams zakelijk vitaal zijn. Met de nieuwe naam Zaviro zetten wij deze filosofie nog meer kracht bij. Onze focus ligt daarbij op organisatieontwikkeling, krachtig leiderschap en persoonlijke groei", aldus de Zaviro-eigenaren Dennis en Baukje Rondeel. Gezeten in één van de bezoekruimtes van Het Koetshuis met uitzicht op de prachtige vijver vertelt het echtpaar met passie en enthousiasme over het ontstaan van hun bedrijf. Beiden hebben altijd al een grote interesse in de drijfveren van mensen, de kracht van goed presterende teams en het boeien en binden van medewerkers. Onderwerpen die steeds belangrijk worden in de huidige tijd en dat zeker bij een krappe arbeidsmarkt. Dit samen met jarenlange ervaring - Dennis in het bedrijfsleven en Baukje in het bankwezen - maakt dat Zaviro ondernemers en organisaties weer duurzaam in hun kracht kan zetten.

Nieuwe vestiging: Het Koetshuis op landgoed Zelle in Hengelo

Doeltreffend en passend traject
Het adviseren en coachen van ondernemers, leidinggevenden, teams en medewerkers doen Baukje en Dennis niet alleen. "Wij werken waar nodig nauw samen met een sterk geoutilleerd team van organisatiespecialisten, zodat wij elke onderneming een doeltreffend traject kunnen aanbieden. Overleggen, masterclasses en coachingsgesprekken vinden veelal plaats in Het Koetshuis, omdat het daar zo makkelijk is om los te komen van de waan van de dag en de vaste patronen. Voor de VOC-trajecten (VOC staat voor Verbinden - Ontwerpen - Creëren; red.), die wij aanbieden aan grotere organisaties, zijn wij zoveel mogelijk in de organisatie aanwezig waar wij op dat moment aan verbonden zijn. Wij betrekken daar zowel directie als medewerkers bij het proces en verbeteren zo de prestaties van die organisatie van binnenuit. Dat was de kracht van het oude Rondeel & Partners en blijft ook de toegevoegde waarde van Zaviro!"


www.zaviro.nl